Panetoz, Jessie & Jecko samt Musikmakarfirande!

I vår är ÖviksMässan äntligen tillbaka och denna gång är det plattan i mattan som gäller. Melodifestivalenaktuella Panetoz kommer och sprider dansglädje, SVT-aktuella Jecko & Jessie bjuder på galen barnshow och Musikmakarna samt Dreamhill firar jubileum på mässan.

Sen jag tog över ÖviksMässan 2020 har pandemin legat som en blöt filt över hela konceptet men i år ser vi äntligen ljuset i tunneln – nu kör vi!

mässgeneralen Oscar Sundelin.

Utöver de restriktioner som kom med pandemin har Öviksmässans potentiella utställare dragits med leveransproblem, hög arbetsbelastning och personalbrist. Först var det pandemin som både skapade leveransproblem och en stor efterfrågan inom exempelvis byggbranschen, sen kom kriget i Ukraina med nya leveransutmaningar och prishöjningar som följd. ”Därför kommer årets utställare kommer att skilja sig en del från föregående år, samtidigt är det mycket man kommer känna igen som tidigare besökare”, säger Oscar Sundelin.

I år ser mässgeneralen inga anledningar att ställa in även om antalet utställare inte är lika många som innan pandemin. ”I år satsar vi hårt på att mässan ska bli en grym folkfest med mycket blandade aktiviteter. Både utställare och besökare kommer att uppleva hög kvalitét på evenemanget även om storleken är snäppet mindre.”

Öviksmässans största artist Panetoz har över 100 miljoner streams på Spotify och kommer med stora hits som ”Dansa Pausa”, ”Efter Solsken” och årets melodifestivalenbidrag ”On My Way” i bagaget. Bandet utlovar levande, organiska beats blandat med klockrena melodier och toppar sina framträdanden med en stor dos glädje. ”Vi är grymt nöjda att Panetoz kommer till Öviksmässan. Ett band som verkligen lever och andas konceptet folkfest. Det ska bli grymt kul!”, säger Sundelin.

Barnunderhållningen på årets mässa står Jecko & Jessie för som är aktuella på SVT/Barnkanalen med barnprogram under samma namn. De kommer till Hägglunds Arena med en ny föreställning som innehåller humor, slapstick, akrobatik, trolleri och överraskningar. Även den som inte är 100 på svenska språket kommer att kunna hänga med då föreställningen är byggd på det fysiska språket. Ett kul inslag för både stora och små!

© SOUNDLINE MUSIC & EVENTS AB 2024 | Produktion Oscar Sundelin
×

Varukorg